Hoppa till sidans innehåll

Information från kansliet inför säsongsstarten.


Medlemsavgift 2018/2019.

Medlemsavgiften för säsongen 2018/2019 (1/7 2018-30/6 2019) är följande: Medlemsavgift enskild = 200 kr. Medlemsavgift familj (fritt antal personer på samma adress) = 400 kr, Hedersmedlem =0 kr.

I september delas medlemsfakturor till alla som var medlemmar förra säsongen + nytillkomna denna säsong.

Medlemsfakturorna har förfallodag 31/10.

Meddela mig när Du får nya spelare, skidåkare, ledare eller andra som ska bli medlemmar i ABK.
Jag skickar då en faktura till den nya medlemmen eller lägger till han/hon som familjemedlem om hans/hennes familj redan finns i vårat medlemsregister.

OBS! Den som är aktiv i föreningen ska betala medlemsavgift = spelare, skidåkare, ledare eller funktionär.

Aktivitetsavgift 2018/2019.

Aktivitetsavgiften är 700 kr/verksamhetsår för barn U12 (födda 2007) - U9 (födda 2010). Aktivitetsavgiften för barn U13 (födda 2006) och äldre är 800 kr/verksamhetsår.

Avgift tas ut för max 3 barn per familj.

För dessa 700 kr respektive 800 kr får ett barn vara aktiv i alla tre idrotterna, basket, hockey och skidor.

Observera att dom aktiva barnen ska betala medlems- och aktivitetsavgift, ledarna enbart medlemsavgift.

Jag mailar till er i oktober för att få uppgifter på vilka spelare/skidåkare ni har i erat lag/grupp.

Jag skickar ut aktivitetsavgiftsfakturorna i slutet av oktober med förfallodag 30/11.
Det är viktigt att ni meddelar mig då och fortsättningsvis om ni får nya spelare/skidåkare eller om dom slutar. Jag behöver då som vanligt namn, personnummer och adress på dom personerna.

Boka klubbstugan/kansliet.

När Du vill boka klubbstugan så mailar Du till mig This is a mailto link eller ringer 303 45 vilken dag Du vill boka och mellan vilka tider. Nyckel hit kan lånas hos mig, säg till om Du behöver låna kanonen.

På hemsidan www.antnasbk.com finns en bokningskalender för klubbstugan/kansliet där Du kan se vad som är bokat/inte bokat. Finns dels som en kalender längst ner sidan, och även på högra sidan ”Bokning klubbstuga”.

Skidorna har sina träningar som dom bedriver här på IP och i elljusspåret på vintern bokade i denna kalender eftersom dom nyttjar klubbstugan för samling före och efter träning. Klubbstugan kan ändå bokas av andra under deras träningstider, skidorna anpassar sig efter om det är möten här. 

Taggar.

ABK får numera betala för taggar som hämtas ut på Föreningsservice. När Du lämnar tillbaka Din tagg så gör Du det till ABK:s kansli, via personligt besök till mig eller att Du lämnar den i den låsbara brevlådan som är på kansliets yttervägg. Du som vill ha en tagg kollar av med mig först om den finns någon ledig här, om inte så kontaktar Du kommunens Föreningsservice telefon 45 44 00.
Du som slutar som basketledare lämnar in basketskåpsnyckeln (för Antnäs sporthall) och övriga nycklar till mig.

Närvaroregistrering och starta lagsida

Alla aktiviteter – träningar, matcher, skidtävlingar, spelarmöten, kurser, information, gemensamma arbetsinsatser, avslutning som ni har med erat lag/skidgrupp ska närvaroregistreras. För aktiva mellan 7-25 år får ABK LOK-stödspengar, och denna registrering omfattas av två perioder 1/1-30/6 och 1/7-31/12.

Ni som har laget.se-sida kan närvaroregistrera på den sidan, systemet för över närvaron till ABK:s Idrott Online-sida där den sen sammanställs och redovisas av mig till RF och kommunen. Och ni som har lagsida i Idrott Online närvaroregistrerar där. Du som vill starta en laget.se-sida i stället för IOL kan såklart göra det, meddela mig så startar jag en eller om Du startar den själv så meddelar Du mig att Du har gjort det.

OBS! Dom två lag som har laget.se-sidor som inte kan närvaroregistrera på den sidan är Hockeylag 08 och 09 som har sin lagsida hos Brooklyn Tigers. Dom närvaroregistrerar i Idrott Online.Bifogar ett dokument med mer info om närvaroregistrering.

Support för närvaroregisteringen, nya medlemmar mm.

Du kan kontakta mig när Du har frågor om eran Idrott On Line-hemsida eller behöver behörigheter, när Du ska lägga upp aktiviteter/närvaroregistrera, när Du får nya spelare eller ledare som ska läggas in i medlemsregistret och i erat lag/grupp mm. Eller om någon ska tas bort.

Kan även hjälpa till med en del frågor om laget.se-sidorna, är den som är ansvarig för föreningens klubbsida på laget.se. Jag är inte så kunnig på allt man kan göra på en laget.se-sida, det är ni i lagen mycket bättre på. Men jag kan förhoppningsvis ta reda på det mesta, om inte annat så via supporten på laget.se.

Lärgrupper.

När ni har sektions-, ledar- och föräldramöten så kan ni föra närvaro, och den närvaron rapporteras till SISU där ABK samlar poäng som man sen kan använda till att bjuda in en föreläsare eller annat som respektive sektion kommer överens om i samråd med kontaktpersonen på SISU. Skriv närvaro på blankett som finns utanför min kontorsdörr eller meddela mig via mail namn och personnummer på dom som varit på mötet, vilket datum och tidpunkt när mötet startade och slutade och vad syftet med mötet var.

Inlämnandet till mig gäller hockey och skidor, basketen sköter själv redovisningen till SISU.

Lagkonton och fakturering från kansliet

Enligt styrelsebeslut ska lagens lagkassor finnas på ABK:s bankkonto på ett eget balanskonto. Laget behåller en handkassa för löpande verksamhet. Jag administrerar erat lagkonto. Läs mer i bifogade riktlinjger.

Bifogar även riktlinjer för resor/cuper/läger.

Om erat lag/grupp har fixat sponsorer till eran verksamhet så kan jag sköta faktureringen för detta, i regel så vill sponsorn att faktura ska skickas dit för den sponsring som ni får.

Observera att den fakturering jag gör innebär att dom pengar som betalas in av sponsorn ska antingen sättas in på erat lagkonto eller ”betala” för t ex en faktura som skickas hit och betalas av ABK, exempelvis om ni beställer kläder, materiel eller annat till eran verksamhet, eller annat utlägg ni har haft. Varje lag har en utsedd ansvarig som jag har kontakt med angående erat lagkonto. 

ABK-kollektionen.

ABK har tillsammans med våran samarbetspartner Byamössan en klädkollektion med sköna, snygga och funktionella kläder till bra priser. På kansliet finns alla plagg i alla storlekar för visning, provning och även till direktförsäljning. Kläderna beställer Du enkelt i Byamössans webbutik http://www.byamossan.se/antnas-bk. Mer info finns även på ABK:s hemsida. 

 

Låneartiklar till matcher och andra ABK-arrangemang.

I förrådet här på kansliet finns 2 korvvärmare och två smörgåsgrillar som Du kan låna till era matcher och andra ABK-arrangemang. Det finns även i köket en vattenkokare, en kaffekokare med en termos till som tar ca 20 koppar, plus 2 till likadana termosar i förrådet, som Du också kan låna. Meddela mig när Du ska låna dom, vilket datum Du lånar dom vill jag veta.

Läs instruktionen till korvvärmarna noga innan Du börjar använda dom, dom används inte riktigt på samma sätt som en vanlig korvkokare, eftersom korvarna ska bli varma och klara genom att dom ångas, dom ligger alltså inte i vatten, och den vattenmängd som alltid ska finnas är bara ca 2 dl.

Basketlagen som har seriematch eller sammandrag i Antnäs sporthall eller skidorna som har sina tävlingar här som dom arrangerar behöver inte kontakta mig för att låna ovanstående artiklar, hallen kan ju vid dessa tillfällen endast bokas av ett lag eller skidorna, dvs i dessa fall kan det inte bli någon dubbelbokning. Dom som kontaktar mig för utlåning är då t ex om något av hockeylagen behöver låna några termosar till sin hemmamatch, eller andra aktiviteter.

OBS! Kaffet som finns i köket på kansliet används till möten som är på kansliet, men inte till lagens och skidornas arrangemang, då får ni tillhandahålla kaffet själva.

Postlåda, anslagstavla och den låsta kontorsdörren.

En låsbar postlåda finns numera på kansliets yttervägg, till vänster om ytterdörren, där Du kan lämna post till mig men där jag såklart inte kan lämna post till Dig.
Det finns också en anslagstavla på samma vägg, till höger om ytterdörren, där jag sätter in aktuell info. På denna anslagstavla kan också den som vill sätta upp om det är något Ditt lag/eran skidgrupp vill informera om, eller om Du har något Du vill köpa eller sälja. På denna tavla sätter jag även upp info om när jag är ledig eller jobbar annan tid än kl 10-15.

Dörren in till mitt kontor är låst när jag inte är här. Det finns också ett inkommande- och utgående postfack utanför denna kontorsdörr, där jag kan lämna post till Dig och Du kan lämna post till mig, eller så kan Du lämna i den låsbara postlådan på kanslibron.

Kopiator/skrivare/laminatmaskin.

På kansliet finns en kopiator/skrivare som ABK hyr av Office. På denna maskin ligger en pappersmanual med dom olika funktionerna, som ni kan läsa om.

Man kan bland annat scanna in dokument. Nu är den funktionen styrd så att den hamnar i en mapp på denna dator som finns inne hos mig.

Du kan skriva ut dokument till kopiatorn från Din egen dator, finns en upptejpad beskrivning på väggen hur Du gör. Du kan också skriva ut pdf-dokument som Du har lagrat på en usb-sticka. Finns en beskrivning om detta i manualen, har också tejpat upp den beskrivningen på väggen.

Kom ihåg att Du slår av maskinen när ni har använt den färdigt. Man trycker någon sekund extra på den svarta av och på knappen. Om den inte slås av så kan man först trycka på knappen ”Återställ” en eller flera gånger innan man trycker på svarta on/off-knappen.

Det finns också en laminatmaskin här på kansliet som Du kan låna om Du vill plasta in prislistor, infoblad, skyltar till hockeyrinken mm. Eller så plastar jag in åt Dig, hör av Dig.

Nyheter föreningens hemsida, sektionernas hemsida.

På föreningens hemsida www.antnasbk.com sätter jag in aktuell info från föreningen och dom olika sektionerna och info om när jag är ledig eller jobbar annan tid än kl 10-15.

Sätter även in info på respektive sektions hemsida som gäller för respektive sektion. Meddela mig om Du har info som Du vill att jag ska skriva om på dessa sidor, t ex om ni har varit på någon cup, om det är någon av era spelare/erat lag/era åkare eller ledare eller någon annan har utfört något som Du vill ha med på dessa sidor, eller om det är något Du vill sälja eller köpa mm

Du kan följa nyheterna, dvs få ett mail när det är inlagt nyheter på denna hemsida, och även basketens, hockeyns och skidornas sektionshemsida, som Du kommer till om Du klickar på respektive idrott när Du är på föreningens hemsida www.antnasbk.com

För att kunna få dessa mail så går Du in på menyn ”Nyhet” på respektive hemsida och klickar på stjärnan som finns i övre högra hörnet på dom sidor som är ABK:s interna nyhetssidor. På den ruta som kommer upp ska Du skriva in Ditt namn och emailadress.

Du kan enkelt avaktivera denna funktion genom att klicka på en länk som följer med varje gång Du får ett mail om att det har lagts in en nyhet.

ABK:s Facebook

ABK har en Facebooksida.

Ansvarig för den är Katarina Kjällman email: This is a mailto link mobil 073-039 01 45

Kontakta henne för ev frågor kring ev inloggning, eller om Du vill ha med info som gäller Ditt lag/idrott eller annat som rör ABK.

ABK-vimplar.

Det finns ABK-vimplar här på mitt kontor som Du kan hämta om Du vill ha med på en cup för att lämna till dom motståndarlag ni möter. Kontakta mig för denna uthämtning.

Välj Antnäs BK på Svenska Spel.

På Svenska Spel finns ett projekt som heter Gräsroten, där man avsätter 50 miljoner/år som ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Du som har spelkort eller spelkonto och spelar på Svenska Spel kan vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas. Detta kostar Dig ingenting extra. Hur Du går tillväga kan Du läsa om på denna adress https://www.svenskaspel.se/grasroten eller via Svensk Spels banner som finns på höger sida på föreningens hemsida www.antnasbk.com.
Du kan också göra det valet på din spelbutik, eller genom att ringa Kundservice på 0770-11 11 11.

 

Vänlig hälsning

Carina Wennström, kansliet

Tel: 303 45

Mobil: 070-525 65 00

Email: This is a mailto link

Öppettider: vardagar kl 10-15.

Hemsida ABK: www.antnasbk.com

Hemsida Basket: http://idrottonline.se/AntnasBK-Basket

Hemsida Hockey: http://idrottonline.se/AntnasBK-Ishockey

Hemsida Skidor: http://idrottonline.se/AntnasBK-Skidor

Uppdaterad: 12 SEP 2017 11:57 Skribent: Carina Wennström
Epost: This is a mailto link

väderbild

Vädret i Antnäs

 

BOKNING KLUBBSTUGA

 

SPORTHALLSTIDER 2018/2019

 

 

 

 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan-1

 

 Länkar 

 

Bilbingokalendern

 

Antnäs Byautvecklingsförening

 

lulea-kommun-x2

 

På gång i Antnäs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Antnäs BK
Sporthallsvägen 2
97593 Luleå

Kontakt:
Tel: 0730886867
E-post: This is a mailto link

Antnäs BK- Huvudföreningen

Antnäs BK- Hockey

Antnäs BK- Skidor

Antnäs BK- Basket