Hoppa till sidans innehåll
Foto: Fredrik Sundvall / Frilansfotograferna

Joel, Sebastian och Samuel= en stormålvakt och två blivande!

12 MAR 2019 11:47
På bilden: Joel Lassinantti målvakt i Luleå Hockey (moderklubb Antnäs BK!) tillsammans med från vänster Samuel Ericsson målvakt ABK/BT U12, Niclas Jonsson Scandic och Sebastian Hugoson målvakt i ABK/BT U13...och ett berömt björngap!
  • Uppdaterad: 12 MAR 2019 11:47

SHL:s statistiskt bästa målvakt och Luleås succéspelare Joel Lassinantti är Månadens spelare i SHL för februari månad. Priset går till den spelare som gjort bäst bestående sportsliga avtryck under föregående månad.

Joel Lassinantti, Luleå

Den fenomenale målvaktens storspel togs till nya nivåer under februari månad. Lassinantti vaktade målburen när Luleå stormade genom månaden med åtta vinster på lika många matcher - och endast sju insläppta mål. Med en hållen nolla, 161 räddade skott och en fantastisk räddningsprocent var Joel Lassinantti månadens gigant i februari.

 

Jurymedlemmen Sanny Lindström om Joel Lassinantti:

– Joel Lassinantti gör sin bästa säsong i karriären och då i synnerhet under den gångna månaden. På de åtta matcher som Lassinantti spelade under februari släppte han in sju mål på åtta matcher med en räddningsprocent på 96,35. Det är sanslösa siffror och klass rakt igenom. Jag kan inte minnas senast jag såg en sådan dominant målvaktsinsats i grundserien av SHL.

Här ser du vilka de andra finalisterna var.

Tidigare vinnare

Januari - Emil Bemström, Djurgården December - Anton Wedin, Timrå November - Joel Persson, Växjö Oktober - Ryan Lasch, Frölunda September - Jacob Josefson, Djurgården

Så går det till

Varje jurymedlem fördelar poäng på fem spelare beroende på prestation. Det är inte tillåtet att sätta poäng på spelare i det egna laget. Den spelare som har fått högst poäng tilldelas priset ”Månadens Spelare”. Han får 10 000 kronor som går till spelarens moderklubb för att främja ungdomsverksamheten.

Utnämningen av Månadens Spelare sker i ett samarbete mellan SHL, C More och Scandic.

 

GRATTIS Joel!

Så roligt och så välförtjänt!

Du är en riktigt bra förebild både på isen och utanför och Antnäs BK är stolta över att Du har spelat hockey i våran förening och att ABK är Din moderklubb.  Lycka till i slutspelet och alla kommande hockeysäsonger!

/Styrelsen och Hockeysektionen i Antnäs BK


Epost: This is a mailto link

väderbild

Vädret i Antnäs

 

BOKNING KLUBBSTUGA

 

SPORTHALLSTIDER 2018/2019

 

 

 

 

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan-1

 

 Länkar 

 

Bilbingokalendern

 

Antnäs Byautvecklingsförening

 

lulea-kommun-x2

 

På gång i Antnäs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Antnäs BK
Sporthallsvägen 2
97593 Luleå

Kontakt:
Tel: 0730886867
E-post: This is a mailto link

Antnäs BK- Huvudföreningen

Antnäs BK- Hockey

Antnäs BK- Skidor

Antnäs BK- Basket