Hoppa till sidans innehåll

Bilbingo 2015... TACK alla!

07 AUG 2015 11:33
Antnäs BK:s Bilbingo 2015 på Antnäs IP avslutades Måndagen den 3 augusti med en storslagen FINAL!
Antnäs BK vill tacka alla som på olika sätt har bidragit till att vi har kunnat genomföra årets bilbingo på bästa möjliga sätt!
  • Skapad: 07 AUG 2015 11:33

TACK våra bingosponsorer:

ICA Nära Sörbyhallen

Nyhléns Hugosons

Norrlandsjord & Miljö AB

Byggutrustning Luleå AB

Hjortborgen AB

Nord Chark/Norrbottensgården

BDX

Norrbottens Media AB

Byamössan AB

 

TACK våran eminente bingoutropare Ester Granström! Toppklass!

 

TACK våran bilbingogeneral Yvonne Widmark för ett otroligt bra jobb i förberedelserna inför årets bilbingo, som jobbat hårt under bilbingokvällarna och jobbat så bra med efterarbetet efter varje bingokväll och förberedelserna inför nästa bilbingokväll!

 

TACK Daniel Ask och Anna Sundqvist som ingått i bilbingogruppen tillsammans med Yvonne där alla 3 har lagt grunden så att årets bilbingo har kunnat genomföras på bästa sätt!

Daniel har även dragit ett tungt lass som ansvarig för ljudanläggningen och parkeringen/bingokontrollanterna, där han även själv jobbat som bingokontrollant på alla 7 bingokvällarna.

Anna har även gjort flera arbetspass som brickförsäljare och bidragit med gott fikabröd som har sålts i våran servering.

 

TACK Håkan Nilsson som varit bingokontrollant inne i sporthallen alla 7 bingokvällarna och som även hjälpt till med att ställa i ordning inför bilbingostarten och vid bortplockning efter avslutad bilbingosäsong!

 

TACK hamburgerteamet Roger och Thomas Eriksson, Mats Häggström och Pö Jullajoem, som med mycket bra assistans av medarbetare från hockeyn återigen levererade supergoda hamburgare och parisare. "Godare hamburgare än MAX" var ett av omdömena från dom nöjda kunderna! Denna sommar stektes det 1 800 hamburgare och 300 parisare!

 

TACK övriga bingokontrollanter och parkeringsvakter, personal på försäljningsställena: fikaserveringen, brickförsäljningen, bingomateriel och lotteriet!

 

TACK Anders Svensson som gjort dom fina bilbingoannonserna som publicerats i Norrbottens Kuriren, NSD och Piteå Tidningen och även dom fina bilbingoaffischerna!

 

TACK Kerstin Carbin från Byamössan AB som sponsrat ABK med dom fina förklädena till våran servering!

 

TACK alla som har bakat allt det goda och uppskattade fikabröd som har sålts i serveringen, alla som har ställt i ordning inför starten av bilbingot, plockat bort efter avslutad bilbingosäsong och alla andra som på olika sätt har bidragit till årets bilbingo!

 

TACK alla Antnäsbor för att ni har överseende så att vi kan genomföra vårat bilbingo!

 

Och sist men absolut inte minst:

TACK alla härliga och entusiastiska bingospelare!

 

TACK för i år

och VÄLKOMMEN tillbaka till Antnäs bilbingo sommaren 2016!

 

Vänliga hälsningar

Antnäs BK

Skribent: Carina Wennström

Sponsorer

Ica Sörbyhallens Logga
 

Alviks trafiks logga

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss på

  Facebook Logga

 

Postadress:
Antnäs BK
Sporthallsvägen 2
97593 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link