Hoppa till sidans innehåll

Avslutning 2016 ABK Basket!

11 APR 2016 12:25
Torsdagen den 7 april hade basketsektionen gemensam säsongsavslutning tillsammans med föräldrar och syskon till våra aktiva...
  • Skapad: 11 APR 2016 12:25

Kvällen inleddes med att Lisa Sundström och Ellen Flymalm fick blommor och presenter för sina fina insatser i region- och distriktslag.

Vi är så stolta över våra duktiga basketspelare som sätter klubben på basketkartan.

Sedan deltog över 100 basketspelare i Antnäsmästerskapen i mångkamp i åldersintegrerade lag ledda av förträffliga lagledare från de äldsta åldersgrupperna. Vi kämpade och slet med bland annat skottävling, hinderbana och tipsrunda. Självklart fanss det fika och priser till alla.

Kvällen avslutades med en hård prestigefylld match mellan coachlaget och F00/01.

Basketavslutning 13, 2016-04-07

 

Stort eloge till alla aktiva, coacher, föräldrar, styrelseledamöter och Carina på kansliet för att vi tillsammans gör det möjligt att ha så bra verksamhet i vår fantastiska förening. Nu tar vi fart mot sommarlov och bilbingo och ses igen till hösten för en ny fullmatad säsong.

 

Jag vill också passa på att skicka en uppmaning till alla att hjälpa vår valberedning med uppgiften att tillsätta nya styrelseledamöter. En förutsättning för att vi ska kunna forsätta på denna roliga resa. Förslag kan skickas till kansliet för vidarebefordran.

 

Vid pennan

Anna Sundqvist, ordförande Antnäs BK Basket

 

PS: Fler bilder finns på basketsektionens hemsida, i menyn Arkiv och undermenyn Bilder. Finns även som en box med rullande bilder på vänster sida på samma hemsidas startsida.

 

 

Sponsorer

Ica Sörbyhallens Logga
 

Alviks trafiks logga

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss på

  Facebook Logga

 

Postadress:
Antnäs BK
Knalltorpsvägen 3 a
97593 Luleå

Besöksadress:
Sporthallsvägen 2
97593 Luleå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link