Gå till innehåll
Antnäs BK
Antnäs BK

Antnäs Bandyklubb

Antnäs bandyklubb bildades 1944 av unga engagerade idrottare. Det man spelade då var bandy, som namnet avslöjar. Idag är det basket, skidor och hockey som gäller.

ABK bedriver vinteridrotter för barn och ungdomar och vi kan med fog kalla oss "Sörbyarnas idrottsförening för vinteridrott" Det epitetet bär vi med stolthet.

Alla föreningens ungdomar är duktiga och ambitiösa idrottsutövare som ständigt utvecklas i "sin" idrott. I ABK finns det plats för alla ungdomar som i idrottens anda önskar pröva på basket, hockey eller skidor.

Föreningen är engagerade i idrotts och friluftslivet i området genom att underhålla skidspår, motionsspår och uterink i Antnäs. Dessa uppskattas av såväl unga som gamla.

ABK anordnar också bilbingo vid IP i Antnäs under ett antal veckor varje sommar. Vilket blivit ett populärt inslag i byns sommarktiviteter.

ABK´s Klubbstuga har sin placering i nära anslutning till Antnäs Sporthall, skidspår och uterink och fungerar som den givna samlingsplatsen för föreningen och som sekretariat och tidtagning vid skidtävlingar.

Publicerad: 2022-02-23

Senast uppdaterad: 2022-12-11

Författare: Simon Tollstern

Sponsorer

Besöksadress

Sporthallsvägen 2
Antnäs IP

Postadress

Ollbacken 40
975 95 Luleå

Kontakta oss

abk@antnasbk.com