Gå till innehåll
Antnäs BK
Antnäs BK

Fakta om föreningen

Antnäs BK är organiserat i tre sektioner med medlemmar från vårt huvudsakliga upptagningsområde i södra delen av Luleå kommun som Antnäs, Alvik, Långnäs, Måttsund, Ersnäs, Klöverträsk, Mörön, Ale och Fällträsk. Antnäs BK har också medlemmar boende i Piteå, Kalix och på en del andra platser i och utanför Norrbottens län.

ABK:s tre sektioner - Basket , Hockey och Skidor - har "sitt idrottsliga ansvarsområde". Varje sektion leds av en sektionsstyrelse.

ABK är engagerade i idrotts och friluftslivet i området genom att underhålla skidspår, motionsspår och uterink i Antnäs. Dessa uppskattas av såväl unga som gamla.

De gemensamma aktiviteterna i ABK är bl.a. Bilbingoverksamheten som arrangerats under flera år och som blivit "sommarens dragplåster" för hemvändande semesterfirare och för såväl Luleåbor, Bodensare, Piteåbor och andra bilbingointresserade.

Utvecklingen kring föreningens Bilbingoverksamhet har en ökad omsättning från år till år och målsättningen är att fortsätta med Bilbingo i många år framöver.


Korta fakta


Föreningen bildades

1944-11-21

Föreningsnummer

1083

Postadress

Ollbacken 40, 975 95 Luleå

Besöksadress

Sporthallsvägen 2, Antnäs

E-post

abk@antnasbk.com

Bankgiro

5405-8250

Organisationsnummer

897000-5537

Föreningens sektioner

Basket

Hockey

SkidorEn bild

Publicerad: 2022-10-19

Senast uppdaterad: 2023-08-14

Författare: Anders Öhlund

Sponsorer

Besöksadress

Sporthallsvägen 2
Antnäs IP

Postadress

Ollbacken 40
975 95 Luleå

Kontakta oss

abk@antnasbk.com